Wanneer je voor het eerst onze website bezoekt, wil je natuurlijk ook even weten wie we zijn, wat we doen en waarom je bij ons aan het juiste adres bent!

Allereerst is het belangrijk om te weten dat je buiten onze vapestore hier in Hoofddorp ook een van onze onze e-sigaret winkels in Lelystad óf Almere-buiten kunt bezoeken.

E-sigaretwinkel.com geeft je voorafgaande aan de aankoop van een e-sigaret of e-pod graag advies over je eerste e-sigaret of over het vapen. Wij zijn ervan overtuigd, dat met goed advies (en de kennis die wij in de loop der jaren hebben opgebouwd) wij je het beste kunnen helpen met het “aanmeten” van de juiste e-sigaret of e-pod.

Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van deze turbulente markt en kennen sinds 2011 alle actuele tips en tricks over dampen (vapen) waardoor wij in staat zijn om je goed te helpen.

Wij zijn dus niet zomaar de zoveelste online e-sigaret-shop, maar een bedrijf dat zich echt met hart en nieren bezighoudt met het laatste nieuws op het gebied van e-sigaretten,e-pods, e-liquids, onderdelen etc.

Je vindt onze filialen op:               

Marktlaan 122
2132 DM Hoofddorp
Winkelcentrum 4 meren
Tel. 023-737 00 38

Oslostraat 49
1334 CB Almere-Buiten
Winkelcentrum DoeMere
Tel. 036-841 7318

Florijnstraat 60
8232 VA Lelystad
Lelystad centrum
Tel. 0320-410156

Ons filiaal kun je vinden in het winkelcentrum 4 meren te Hoofddorp. Je kunt er 7 dagen per week overdekt winkelen bij meer dan 50 winkels van een goede kwaliteit, zoals de MediaMarkt en Albert Heijn. Er zijn talloze eetgelegenheden en (gratis) openbare toiletten aanwezig. Uiteraard kun je met de lift alle verdiepingen goed bereiken, dus onze vapeshop is net als het hele winkelcentrum rolstoelvriendlijk.

Wil je pinnen? Geen probleem bij ons kun je uiteraard pinnen, maar er staat ook een pin-automaat vlak bij (in de AH) Er is in het hele winkelcentrum gratis WIFI en op de vrijdag is er een goede markt voor van alles en nog wat. In het weekend op vrijdag en/of zaterdag is er altijd wat te beleven in het winkelcentrum. Er is dan bijna altijd een evenement voor de deur (georganiseerd door het winkelcentrum)

Onderstaand nog wat extra informatie over winkelcentrum 4 meren:

Parkeergelegenheid
1-2 minuten lopen vanaf parkeergarage polderplein
Goedkoop parkeren
Eerste half uur € 0,50
Eerste uur € 1,00
Eerste anderhalf uur € 1,50
Eerste twee uur € 2,50
Elk extra uur € 2,50
24 uur € 7,50
Verloren parkeerkaart € 7,50

Openbaar vervoer

5 minuten lopen vanaf het bus station

De enige gespecialiseerde
ONE STOP VAPE SHOP
met ouderwetse service in
Hoofddorp

Wij vinden het belangrijk dat wanneer je wilt starten met elektrisch dampen (vapen) dat je vooraf goede en vooral de juiste informatie krijgt.

Wij willen onze klanten zoveel mogelijk bijstaan om de eerste ervaringen met een e-sigaret positief te laten uitvallen. Wij willen je er echter nogmaals op attenderen, dat nicotine een zeer verslavend product is. Wanneer je  nog nooit gerookt en/of gedampt heeft: begin er dan ook niet aan!

Wij hebben dan ook flink wat advies voor je beschikbaar, zodat je goed geïnformeerd de juiste keuze kunt maken. Mocht je behoefte hebben aan een persoonlijk advies gesprek dan kun je altijd vrijblijvend bij ons, of in een van onze winkels in Lelystad of Almere-Buiten, voorbij komen. De koffie staat sowieso altijd voor je klaar en je hebt de gelegenheid om alles te proberen, zodat je zelf kunt ervaren wat het beste bij je past.

Mocht je wat verder weg wonen? Geen probleem! Een mailtje of een telefoontje beantwoorden wij graag!

Wij vinden het belangrijk dat je van start gaat met een e-sigaret die écht bij je past, daarom maken wij graag tijd voor je vrij!

e-sigaretwinkel vapeshop 4 meren